Bucureștiul se poate lăuda începând de azi cu un local unic în lume: primul restaurant în care poți scuipa cojile de semințe pe trupul unei femei goale. Mii de cocalari înarmați cu pungi de semințe voluminoase l-au luat cu asalt încă din prima zi, doar că locurile sunt limitate și puțini au avut ocazia să se bucure de el.

seminte_de_pe_femeie_goala_cu_coji.jpg Dealtfel, mai întâi a avut loc o deschidere restrânsă, doar pentru VIP-uri. Primii care i-au călcat pragul au fost Gabi Firea și soțul ei, Florentin Pandele, cel care a ținut neapărat să fie primul client care scuipă coji de semințe pe femeia goală. ”E o senzație mult mai plăcută decât să scuipi cojile pe covoarele din casă ale lui Gabi”, a glumit Pandele după ce-a golit prima pungă de semințe pe trupul femeii goale.

Patronul restaurantului spune că nu este uimit de succesul de care se bucură. ”Singurul lucru care mă surprinde este că nimeni nu s-a gândit până acum să deschidă un restaurant dedicat spărgătorilor de semințe din București. Efectiv, vorbim de sute de mii de clienți care n-au un loc dedicat lor. Când potențialii clienți sunt atât de mulți, n-ai cum să nu ai succes cu un astfel de restaurant, mai ales când adaugi și o femeie goală la mijloc”, a explicat patronul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 05.06.2019 19:36 Monden

National Cinematografic