A apărut un restaurant de fiţe, unde cocalarii scuipă cojile de seminţe pe o femeie goală

Bucureștiul se poate lăuda începând de azi cu un local unic în lume: primul restaurant în care poți scuipa cojile de semințe pe trupul unei femei goale. Mii de cocalari înarmați cu pungi de semințe voluminoase l-au luat cu asalt încă din prima zi, doar că locurile sunt limitate și puțini au avut ocazia să se bucure de el.

Dealtfel, mai întâi a avut loc o deschidere restrânsă, doar pentru VIP-uri. Primii care i-au călcat pragul au fost Gabi Firea și soțul ei, Florentin Pandele, cel care a ținut neapărat să fie primul client care scuipă coji de semințe pe femeia goală. ”E o senzație mult mai plăcută decât să scuipi cojile pe covoarele din casă ale lui Gabi”, a glumit Pandele după ce-a golit prima pungă de semințe pe trupul femeii goale.

Patronul restaurantului spune că nu este uimit de succesul de care se bucură. ”Singurul lucru care mă surprinde este că nimeni nu s-a gândit până acum să deschidă un restaurant dedicat spărgătorilor de semințe din București. Efectiv, vorbim de sute de mii de clienți care n-au un loc dedicat lor. Când potențialii clienți sunt atât de mulți, n-ai cum să nu ai succes cu un astfel de restaurant, mai ales când adaugi și o femeie goală la mijloc”, a explicat patronul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 iunie 2019 17:36
Citește mai mult despre: seminte

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult