A apărut zeama de varză rosé, ultima fiță printre bețivele stilate

Ai dureri de cap, dar nu vrei să pari o țărancă obosită, care bea moare de varză direct din butoi? A apărut noua zeamă de varză rosé Chateau Boutoy., care poate fi degustată sau dată direct peste cap, în funcție de cât de praf te-ai făcut cu o seară înainte.
Chateau Boutoy se poate consuma atât simplă, cât și în cocktailuri, precum Mahmur Royal, o parte zeamă de varză și o parte borș cu sfeclă roșie. Cunoscătorii apreciază noua zeamă de varză și la principalii distribuitori s-au format cozi la primele ore ale dimineții, când tâmplele zvâcnesc și camera se învârte.
Cercetătorii susțin că în pandemie a crescut enorm cererea de zeamă de varză, pe fondul alcoolismului rampant dezvoltat de mai toți românii care ”lucrează” de acasă. ”Am devenit o nație de bețivi în chiloți, dar cu cămașă, cravată, și un păhăruț de tărie ascuns undeva unde nu vede camera. E normal să recurgem la zeama de varză și cred că vânzările vor spori”, explică Decebal Popescu, proprietarul brandului Chateau Boutoy.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.