Doliu în industria pompelor funebre din România, după ce Steilmann, principalul producător de costume de înmormântare, a anunțat că se îndreaptă spre faliment. Imediat după anunț, mii de români care-și simt sfârșitul aproape au luat cu asalt magazinele Steilmann, în speranța că vor reuși să prindă pe ultima sută de metri un costum în care să fie înmormântați.

steilmann_costume.jpg ”Toată lumea știe costumele alea negre și frumoase de la Steilmann, numai bune de îmbrăcat mortul cu ele, dar se pare că va trebui să ne descurcăm fără ele”, spune un patron de pompe funebre. ”De când lumea, procesiunea pentru o înmormântare decentă era asta: sicriu, loc de groapă și costum de la Steilmann. Falimentul Steilmann e o lovitură puternică pentru industrie.”

Jucătorii de pe piața pompelor funebre trag un semnal de alarmă și spun că vidul pe care îl va lăsa falimentul Steilmann în industrie este unul major, care ar trebui acoperit de un alt producător cât mai degrabă. ”Dacă nu apare nimic în locul Steilmann, o să ajungem să îngropăm românii în trening sau în pantaloni scurți”, avertizează aceștia.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 16.06.2020 15:29 Monden

National Cinematografic