A dat faliment Steilmann, principalul producător de costume de înmormântare

Doliu în industria pompelor funebre din România, după ce Steilmann, principalul producător de costume de înmormântare, a anunțat că se îndreaptă spre faliment. Imediat după anunț, mii de români care-și simt sfârșitul aproape au luat cu asalt magazinele Steilmann, în speranța că vor reuși să prindă pe ultima sută de metri un costum în care să fie înmormântați.

”Toată lumea știe costumele alea negre și frumoase de la Steilmann, numai bune de îmbrăcat mortul cu ele, dar se pare că va trebui să ne descurcăm fără ele”, spune un patron de pompe funebre. ”De când lumea, procesiunea pentru o înmormântare decentă era asta: sicriu, loc de groapă și costum de la Steilmann. Falimentul Steilmann e o lovitură puternică pentru industrie.”

Jucătorii de pe piața pompelor funebre trag un semnal de alarmă și spun că vidul pe care îl va lăsa falimentul Steilmann în industrie este unul major, care ar trebui acoperit de un alt producător cât mai degrabă. ”Dacă nu apare nimic în locul Steilmann, o să ajungem să îngropăm românii în trening sau în pantaloni scurți”, avertizează aceștia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 iunie 2020 13:29
Citește mai mult despre: faliment

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult