A dat lovitura! Chanel a scos un parfum cu miros de vinete coapte

Cota de piață Chanel efectiv a explodat la doar câteva ore după ce brandul de lux a lansat un parfum cu miros de vinete coapte. Încă dinainte de a vinde primul flacon de L’eau bergine, cum se numește revoluționarul parfum, acțiunile Chanel au început să crească vertiginos, pentru că toată lumea a știut că mirosul de vinete va avea un enorm succes.

Și exact asta s-a întâmplat: stocurile de L’eau bergine s-au epuizat în mai puțin de 2 minute, atât din magazinele fizice, cât și din cele online, stabilind un nou record mondial.  Iar la scurt timp un alt record a fost stabilit: o femeie care mirosea a vinete coapte a întors privirile a 180.000 de bărbați în mai puțin de o oră.

Bineînțeles, au existat și câteva incidente. Sute de cumpărători, în special bărbați, au cedat în fața mirosului și au băut parfumul. Unii l-a băut așa simplu, fără nimic altceva, în timp ce alții l-au adăugat în maioneză cu ceapă și l-au savurat așa. Cultivatorii de vinete se plâng, la rândul lor, că au început să le scadă vânzările de când s-a lansat parfumul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 iulie 2022 11:03
Citește mai mult despre: parfum vinete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult