A dat lovitura! Un intreprinzător vinde liste de cumpărături pentru Crăciun gata completate

Anul acesta, mii de români au scăpat de chinul redactării listelor de cumpărături pentru Crăciun! Asta după ce un ingenios intreprinzător a scos pe piaţă liste gata completate. Chiar dacă rămâne chinul cumpărăturilor efective, când hypermarketurile vor fi mai aglomerate ca DN1 de sărbători, ingenioasele liste sunt văzute de mulţi drept un miracol divin.

Listele de cumpărături sunt personalizate pentru fiecare cumpărător în parte. Astfel, cel care vrea o astfel de listă trebuie să spună ce buget are la dispoziţie, câte persoane aşteaptă la masă sau câte kilograme are soţia lui, detalii în funcţie de care i se va face o listă adecvată nevoilor sale.

„Desigur, sunt anumite produse are se regăsesc pe absolut toate listele”, explică ingeniosul intreprinzător, „cum ar fi cozonacii sau ingredientele necesare pentru prepararea unei salate de boeuf. În plus, avem şi varianta GOLD, în care clientul primeşte o hartă cu rutele ocolitoare printre rafturi, ca să evite ambuteiajele din hypermarketuri.”

Scris de Calin
20 decembrie 2013 10:12

Alte articole

Vezi mai mult