A dat lovitura! Un român a oferit o pungă de cadouri plină cu pungi de cadouri

V-ați săturat ca de sărbători să faceți cadou aceleași cravate și să primiți în schimb aceleași pijamale sau fețe de masă? De-acum problema cadourilor inspirate e rezolvată, mulțumită unui român inventiv cu suflet sensibil. Mișu Darovăț din Tecuci vine cu o idee fresh, un concept revoluționar în spinosul domeniu al darurilor: punga de cadouri cu pungi de cadouri – un dar de o inestimabilă valoare materială și spirituală. 

„Ideea mi-a venit la minimarket, când casiera mi-a scanat iaurtul și grisinele, apoi m-a întrebat candid ‹‹doriți și punguță de cadouri?››”, rememorează tânărul creator. Mișu spune că primul astfel de cadou – pungă carton imprimeu multifundă diverse culori, plină cu pungi cadou format A5-A6, perfecte pentru accesorii – l-a oferit unei vecine, de Ziua Internațională a Pensionarilor RATB. „Doamna Condurat-Furtună avea ochii plini de lacrimi, mi-a spus că darul meu pe loc a purtat-o înapoi în timp, în debaraua tinereții ei, doar că acum era așa, o debara aniversară”, povestește Mișu primele succese. 

Românul spune că punga de cadouri cu pungi de cadouri se potrivește oricui, indiferent de vârstă, sex, religie sau orientare politică. Fiecare astfel de cadou e unicat, combinațiile de modele conținute de punga-mamă putând fi, practic, infinite. Inovativul cadou nu ține cont nici de poziția socială a destinatarului: pungile de cadou pot să transporte ulterior și ridichile de la un cumnat de la țară, dar și sticle goale de Moët spre tomberon, pentru cei care nu pot duce gunoiul ca orice sărac. Mai mult, pe lângă rolul practic, punga de cadouri cu pungi de cadouri poate îndeplini și unul estetic, devenind cu ușurință o decorațiune de interior ce arată statutul proprietarului, acela de persoană înconjurată de mulți prieteni care o apreciază.

Scris de Harald
21 decembrie 2018 08:20
Citește mai mult despre: cadou pungă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult