A dat lovitura! Un vasluian a cumpărat de pe mercador.ro harta tuturor cramelor subterane din ţară

Bucurie fără margini în gospodăria lui Sandu T., vasluianul întreprinzător care a reuşit să pună mâna pe o ediţie de colecţie a “Hărţii Cramelor din România”, un document rar care indică cu precizie poziţia fiecărui beci din ţară în care se găseşte vin.

“Nu mi-a venit să cred când am găsit-o”, spune proaspătul posesor al hărţii. “Acum aştept o ofertă bună la târnăcoape. Pe urmă pornesc în expediţie: încep cu pivniţa vecinului de peste drum, apoi extind tunelul până sub crâşma din sat, unde au o căpşunică a-ntâia. Mai departe, ştiţi cum se zice la noi în Moldova: the sky is the limit. Numai că de data asta nu-i cerul, e subsolul. Sunt sute de crame tocmai bune de prădat doar la noi în judeţ.”

Singura dezamăgire a harnicului gospodar devenit peste noapte miner de vinuri este că harta nu include celebrele crame de pe teritoriul Republicii Moldova. “Ca să pot trece Prutul cu exploatarea, trebuie să cumpăr de pe Mercador şi harta lor. Sper să dau prin vreun beci de un cablu subteran de internet, ca să rezolv această problemă.”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

4 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult