A decăzut complet! Ghiță Ciobanul este acuzat că organizează lupte ilegale între oi

Dispariția din atenția publică pare să-l fi afectat negativ pe Ghiță Ciobanul, acesta apucând-o pe o cale greșită. Astfel, din ciobanul liniștit care își vede de oile sale, Ghiță a devenit ciobanul care își vede oile bătându-se, autoritățile descoperind că acesta organizează lupte ilegale între ovine.

„Am auzit din sat gălăgie constând din behăituri de oi, dar și de oameni, și imediat am deplasat la fața locului un echipaj”, spune Robert Acrișor, șef de post. „Când am ajuns, l-am descoperit pe Ghiță, împreună cu zeci de alți bărbați, încurajând două oi și fluturând în aer bancnote și felii de brânză. Ne-am dat seama imediat că nu e vorba de orgiile obișnuite, ci de lupte ilegale între oi, fapt ce ne-a enervat, mai ales că nu am fost și noi invitați”, a mai declarat acesta.

Din păcate pentru Ghiță, noua afacere nu merge prea bine, oile fiind recunoscute ca animale pașnice. „Nu reușesc deloc să le fac să se bată, deși le-am șoptit că Gigi Becali o iubește mai mult pe una decât pe cealaltă, le-am lipit coarne, ba chiar le-am amenințat că, dacă nu se bat, pun poze cu ele tunse pe Facebook. Din păcate, nimic nu funcționează”, spune Ghiță.

Scris de Luchian
21 februarie 2015 00:02

Alte articole

Vezi mai mult