Pe vremea când se lauda zilnic în tabloide că face sex cu femei, toată lumea știa că Botezatu e homosexual. Numai că, de la o vreme, Cătălin Botezatu a început să înșire liste întregi cu bărbați cu care a făcut sex nebun sau pe care era cât pe ce să-i ceară în căsătorie. Asta îi face pe mulți să presupună că Botezatu este acum heterosexual.

bote_sex_cu_barbati.jpg ”Botezatu a fost tot timpul pe invers. Și dacă era homosexual pe vremea când se lăuda cu femeile sale, acum, când practic nu există zi în care să nu declare pentru vreun tabloid că face sex cu bărbați, mai mult ca sigur Botezatu a descoperit femeia. Sunt convins că face sex cu femei, dar nu vrea s-o recunoască”, spune specialistul Decebal Popescu.

Același specialist a adăugat că astfel de lucruri sunt frecvente în industria modei, mai ales în cazul designerilor de chiloți. ”Când vezi încontinuu bărbați în chiloți, la un moment ajungi să te saturi de ei, oricât de bine ar arăta”, spune Decebal Popescu. ”Nu e nimic nefiresc în faptul că Botezatu a descoperit acum plăcerea sexului cu femei și nici nu trebuie judecat pentru asta.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 28.05.2015 20:19 Monden

National Cinematografic