A fost deschisă o gură de metrou specială, unde nu circulă niciun metrou, doar cântă Smiley

În plin an electoral, Primăria București a trecut pe ordinea de zi o nouă investiție majoră, menită să ușureze viețile bucureștenilor, prin reducerea semnificativă a poluării fonice. Va fi construită stația de metrou Andrei Tiberiu Maria, unde cântărețul autointitulat Smiley va putea cânta în voie, fără să fie deranjat de zgomotul vagoanelor.

„Studiul de fezabilitate tocmai a fost redactat, în principiu acesta a constat în ascultarea de către părțile implicate a tuturor albumelor din discografia lui Smiley. Astfel, s-a decis de comun acord că acest proiect, deși nu aduce absolut niciun beneficiu financiar la bugetul statului, este extrem de necesar”, a declarat Eusebiu Mocirlă, o sursă secretă de la etajul 4 al Primăriei.

La nivel practic, stația va fi asemănătoare gurilor clasice de metrou, doar că pe acolo nu va circula niciun tren și va fi complet izolată fonic. Astfel, Smiley își va putea cânta în voie șlagărele fără a se deghiza și fără teama că va fi auzit de cineva și luat la bătaie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
15 aprilie 2024 17:17
Citește mai mult despre: metrou Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult