Uluială amestecată cu admirație printre oamenii de știință. La Polul Sud a fost descoperit un pinguin cu trei dungi, cu un comportament cât se poate de excentric: schimbă valută și vinde telefoane, tot timpul cu zâmbetul pe buze și o țigară în colțul gurii.

pinguin_valutist.jpg Iar când nu fumează, simpaticul pinguin cu trei dungi sparge semințe. Totodată, este primul pinguin despre care se știe că e capabil să conducă o mașină. ”Ce-i drept, reacționează pozitiv doar dacă e la volanul unui BMW, pe toate celelalte mărci le ignoră, dar tot e fabulos că știe să manevreze pedalele și volanul unui BMW”, a povestit un om de știință care a studiat pinguinul.

Dacă oamenii de știință au doar admirație pentru acest unic specimen, ceilalți pinguini nu par deloc încântați de exemplarul cu trei dungi. ”Se plâng că le oferă un curs foarte prost la schimbarea de valută, așa că tot mai mulți pinguini și-au pus Revolut pe telefoane și-și schimbă banii acolo”, au remarcat oamenii de știință.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 11.06.2020 13:15 Monden

National Cinematografic