Procurorii DIICOT, ajutați de colegii lor de la Interpol, au reușit să destructureze o rețea de români care trimitea influenceri în UE la cerșit de atenție. Rețeaua era bine organizată și cuprindea aproape 200 de mebri.

influenceri-cu-telefoane.jpg

„Metoda folosită era una clasică, racolau calici din România, oameni din păturile mai sărace adică, îi îmbrăcau cu ceva reduceri de la H&M și le dădeau drumul prin capitalele lumii să se pozeze. Influencerii foloseau camere de hotel, transport și chiar și restaurante fără să plătească, pretinzând că fac reclamă”, a declarat Costel Ionache, procuror DIICOT.

Anchetatorii au dispus confiscarea a zeci de telefoane mobile, numeroase genți de firmă, ochelari de soare, ceasuri de aur de cocalar și multe alte accesorii. Dacă vor fi găsiți vinovați, influencerii riscă pușcăria precum și o serie de amenzi din partea CNDCD.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 25.06.2020 08:44 Monden

National Cinematografic