A fost Noaptea Învierii și pentru ei! Maneliștii au luat aseară lumină de lumină

Maneliștii au luat aseară cu asalt biserica ortodoxă din Strehaia, după ce preotul a anunțat că va ține o slujbă de slujbă, la finalul căreia fiecare participant va primi tradiționala lumină de lumină. A ieșit astfel o slujbă absolut sinistră, în care maneliștii au cântat alături de preot, iar la final au aruncat cu bani spre preot și spre icoanele din biserică.

Maneliștii, în schimb, sunt entuziasmați de cum a decurs slujba de Înviere din Strehaia. ”Asta a fost înviere de înviere, să moară toți dușmanii lui Isus, fratele meu”, a scris pe Facebook Manuel ‘Brusli’ Rotaru, un manelist din București care a ținut în mod deosebit să ia lumină de lumină din Strehaia. ”Lumi-nă de lumi-nă la toț-i prietenii și dușmani mei”, a scris și Robert Acrișor.

Întrebat ce părere are despre ideea preotului din Strehaia, de a maneliza slujba de Înviere, Patriarhul Daniel i-a luat, oarecum previzibil, apărarea. ”N-am nimic să-i reproșez! Din ce am înțeles de la el, a obținut bani de bani în urma slujbei de slujbă, ceea ce mă face prefericit de prefericit”, a spus Patriarhul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 mai 2013 08:05

Alte articole

Vezi mai mult