Scene de o violenţă domestică rar întâlnită într-un supermarket bucureştean, unde Robert Acrişor s-a bătut cu propria soţie, Maria, pentru ultimul coş rămas disponibil. Cei doi spun că aveau multe de cumpărat, erau nervoşi, obosiţi, şi s-au bătut din reflex, ca românii.

bataie_supermarket_cos.jpg
“Eu am pus moneda în coş, iar ea l-a luat. Ei, în momentul ăla mi-a sărit ţandăra şi am început să-i dau câteva directe, până s-a dezmeticit şi ea şi a început să-mi care picioare în genunchi şi în testicule”, spune Robert Acrişor, internat împreună cu soţia la Urgenţe, în urma altercaţiei.

Camerele de supraveghere ale supermarketului arată cum, în timp ce soţii se băteau, copiii au profitat de neatenţie şi le-au furat ei coşul, cu care au intrat în magazin.

Câteva minute mai târziu, o ceată de 10 pensionari a fost implicată într-un scandal în jurul unui afiş care reprezenta o tigaie, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine pentru a-i lămuri că nu e o tigaie reală.Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Thursday, 11.12.2014 13:38 Monden

National Cinematografic