A început numărătoarea inversă. Mai sunt 360 de zile şi se dă iar Singur Acasă!

Hai că acum vine şi Decembrie 2017! Românii care au urmărit pentru a 20-a oară Singur Acasă pe ProTV au început numărătoarea inversă până se dă iar. Mai sunt fix 360 de zile, timp în care aceştia se vor delecta doar cu ştirile cu morţi şi violuri, cu problemele mintale ale lui Busu şi cu valurile de grăsime ale lui Dedu.

Studiile arată că între două Singur Acasă, publicul Pro asistă la 50.000 de accidente auto, 2000 de copii căzuţi în fântână şi 600 de babe sodomizate, din care 30% de rude, acestea fiind şi cazurile cu audienţa maximă la Pro.

Mulţi telespectatori au cumpărat deja popcornul, ca să nu fie luaţi prin surprindere de filmul Singur Acasă, pentru că în ultimii ani nu s-a mai difuzat la o dată fixă. Se zvoneşte chiar că anul viitor s-ar putea da din noiembrie, dar nu s-au terminat negocierile cu Ştefan Bănică Jr, care ar putea avea concert de Crăciun în aceeaşi seară şi nu e bine să se împartă audienţa în două.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
22 decembrie 2016 17:11
Citește mai mult despre: ProTV Singur Acasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult