A luat certificat de daltonist pe şpagă, să nu-l mai certe nevasta că nu separă rufele pe culori

S-a săturat! Un om chinuit de nevastă pe eterna problemă de oligofreni a separării rufelor pe culori a găsit o rezolvare elegantă, românească. În loc s-o bată, cum ar fi făcut cei mai mulţi români, acesta i-a spus soţiei că are o problemă gravă: e daltonist şi de-aia nu e capabil să distingă culorile.

“Am suferit îngrozitor. Mă certa de fiecare dată când spălam. Am zis să fiu de treabă, s-o ajut. Dar nu. Începea: De ce am pus şosetele astea roşii cu cuvertura albă? De ce am pus bluza albă cu puloverul alb. Că una trebuie spălată la 60 de grade, alta pe 40 de grade, programul de rufe fine. Ălea-s rufe fine? Zdrenţele alea din Miniprix? N-am mai suportat, am dar 50 de lei la un medic oftalmolog, mi-a dat certificat de daltonist, i l-am arătat şi aia a fost. De atunci spăl ce vreau, când am chef”, spune bucureşteanul descurcăreţ.

“Am crezut că o să am probleme în trafic, că o să mă întrebe cum ştiu când se face verde. Din fericire, locuim în Bucureşti şi aici imediat ce se face verde claxonează cel puţin 3 dobitoci din spate, deci n-a fost nicio problemă”, povesteşte Marian Coltea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
28 noiembrie 2016 16:57
Citește mai mult despre: daltonist rufe spalat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult