A luat-o razna. Un administrator vegan ameninţă locatarii că le bagă E-urile din mâncare la întreţinere

Panică într-o scară de bloc din Berceni. Locatarii au făcut o întrunire fulger, după ce la avizier a apărut un afiş pus de administrator, prin care sunt informaţi că E-urile din mâncare vor fi trecute la întreţinere. Administratorul a montat camere la ghenă, cu care monitorizează ambalajele şi în loc să repare acoperişul, a cumpărat un soft care vede câte E-uri sunt pe etichetele şi ambalajele aruncate de locatari.

În timpul şedinţei s-a dezbătut dacă E-urile ar trebui să intre la întreţinere în funcţie de suprafaţa apartamentului sau în funcţie de consumul de apă. Alţii au propus să meargă peste adiminstrator şi să-i confişte catastifele, dar cei de la şedinţă s-au temut că printre ei ar fi şi turnătorul blocului, aşa că au renunţat.

Câţiva locatari nu au venit la şedinţă, spunând că ei cumpără brânză La Vache Qui Rit, Vaca aceea Vesela care nu conţine E-uri şi că îl susţin pe administrator. Aceştia au fost etichetaţi imediat drept turnători şi cineva le-a furat preşul de la uşă, semn că solidaritatea în bloc e neştirbită.

24 octombrie 2017 11:10
Citește mai mult despre: administrator intretinere

Alte articole

Vezi mai mult