În sfârşit, investiţia Guvernului în sisteme de alarmare începe să dea roade - la propriu! Milioane de români din sudul ţării au fost informaţi astăzi, prin intermediul Ro-Alert, că prunele au atins stadiul de coacere optim.

roalert_prune_coapte.jpg
"Azi dimineaţă m-a trezit iar Ro-Alertul şi eram gata să-l înjur de toată familia, dar când m-am uitat mai atent şi am văzut ce scria... Doamne, ce bine că există Ro-Alert!", spune Avram Ţ., gospodar din Giurgiu.

"Am lăsat totul, am trezit copiii să mă ajute şi am fugit pe vale să culegem prunele. Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu primeam alerta!", adaugă Marcel F., prunicultor din Dâmboviţa.

"În jumătatea de nord a ţării va mai dura un pic, că e mai răcoare, dar sunt convins că şi atunci Ro-Alert îşi va face datoria", spune nea Ilie, angajatul ISU însărcinat cu emiterea alarmei de prune coapte.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 14.08.2019 15:29 Monden

National Cinematografic