A murit basistul de ZZ Top. Teodosie, favorit să-i ia locul în trupă

Iar se bagă în față! IPS Teodosie e pe cale să devină noul basist al trupei ZZ Top, după decesul celebrului cântăreț Dusty Hill. Teodosie, care seamănă izbitor cu Dusty Hill, exersează deja rifuri la chitara lui de aur.

Teodosie spune că nu vrea să facă parte din ZZ Top pentru bani: ”Slavă Domnului, bani am mai mulți chiar și decât Elton John”. Arhiepiscopul vrea o carieră rock pentru glorie, conștient că toate căile să devină mitropolit i-au fost blocate de Patriarhul Daniel.

Teodosie e decis să vină cu inovații în trupă. În primul rând vrea să schimbe numele în ZZ Pop, dar are îndoieli: ”Nu vreau să creadă publicul că trecem la stilul de muzică pop, ăla e pentru dereglați și pentru non-binari”, spune Teodosie. El nu exclude un album de rock satanist, ca să calmeze fanii fostului ZZ Top.

Dacă totul merge bine, Teodosie promite și un concert la Constanța. ”Chiar dacă vor fi restricții, voi spune că nu e concert, ci slujbă religioasă și știți că de noi nu se leagă nimeni în țara asta”, a declarat Teodosie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 iulie 2021 14:15
Citește mai mult despre: Biserică rock teodosie ZZ Top

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult