a-Phone, singurul telefon la care poţi să faci playback

Steve Jobes, şeful de la Macintosh – singura concurenţă care a mai rămas la merele turceşti – vrea să se abată o dată de la drumul pe care a mers o viaţă întreagă. „Vreau să trăiesc şi eu puţin la limită”, a spus acesta, sătul de atâtea inovaţii şi soluţii ingenioase, îmbrăcate în ambalaje tot mai elegante.

„De azi însă lucrurile s-au schimbat, Steve Jobes, o adevărată eminenţă cenuşie, vrea să vândă lucruri celor care văd totul în alb şi negru, adică proştilor”, se arată într-un comunicat al firmei americane.

aphone_fondŞi dintre proşti Steve Jobes i-a ales pe cei mai proşti, adică pe femei (lucru cu care nu suntem de acord, şi la fel am fi spus dacă s-ar fi referit la persoanele de culoare, la evrei, la homosexuali, sau la bozgori). Dar nici pe femei nu le-a luat la grămadă, restrângând nişa de vânzare a noului produs la femeile din România.
„Tipicar cum e şi elitist, Steve Jobes a vrut să le aleagă pe cele mai proste dintre cele mai proaste, aşa că s-a oprit asupra fetelor care cântă din România”, se mai arată în comunicat.
Pentru ele a produs „a-Phone”, singurul telefon din lume la cre poţi să faci play-back.
„Îmi pare rău că nu am putut scoate acest produs de ziua femeii”, a spus Steve Jobes.

Andreea Bălan, Miki de la Capitoliu, Cristina – regina R&B şi WBO, Delia, dar şi multe alte proaste fără nici o ureche muzicală au făcut deja comenzi pentru telefonul a-Phone, singurul de pe piaţă la care poţi să faci playback.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: Apple I Phone Macintosh mere turcesti Steve Jobes

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult