A rămas copil! Țiriac a făcut un om de zăpadă din dolari

Bucurie de pe chipul miliardarului Țiriac, care s-a distrat exact ca în copilărie! Țiriac a ieșit în acest weekend ca să facă un om de zăpadă, numai că stratul de omăt nu era foarte generos, așa că a făcut omul din ce avea și el la îndemână: un morman de dolari noi-nouți. Miliardarul parcă a uitat de criza mondială, de război și de inflație și, foarte sârguincios, a construit omul de zăpadă din bani până când i-a ajuns pe la piept.

Ca să nu rămână fără materie primă, Țiriac și-a trimis servitoarea în beciul casei, să-i mai aducă dolari din stivele pregătite pentru iarnă și a certat-o când i-a adus euro: ”Vrei să râdă vecinii de mine, că țin euro în casă, ca toți iobagii din București? Neisprăvito!”, ar fi admonestat-o Țiriac.

Țiriac spune că omul de zăpadă din dolari e o investiție: Alții fac omul din zăpadă din zăpadă, ca săracii. În fiecare an se topește, trebuie să fci altul. Uite așa pierzi timpul cu chestii irelevante și uiți să mai faci bani. Așa, fac un om din bani și e pe viață”, spune Țiriac.

Scris de Ionut
13 februarie 2023 09:02
Citește mai mult despre: bani om de zăpadă Țiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult