O dramă se petrece în culisele popularului show de televiziune „Chefi la cuțite”. După ce a suferit o vară întreagă încercând să slăbească, și reușind chiar, chef Cătălin Scărlătescu a aflat de la colegii săi de platou, apropiați și oameni de pe stradă că problema lui principală era alta: că era urât. 

chef-catalin-scarlatescu.jpg

„În vremurile când era gras nu puteai să-ți dai seama cât de urât e Scărlătescu, că-i strălucea obrazul de sănătate și te orbea. Acum, când i-a dispărut sclipirea din ochi de foame poți să-i vezi, în sfârșit, chipul deloc atrăgător”, a comentar un colaborator al emisiunii.

Nu toate veștile sunt neplăcute pentru celebrul bucătar. Regimul său de slăbire chiar a dat roade și acum nu mai este cunoscut drept „grasul de la MasterChef” ci „urâtul de la Chefi la Cuțite”. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 20.09.2017 18:00 Monden

National Cinematografic