A spart gheața! Victor R. este primul bărbat cu vestă și pălărie care și-a pierdut virginitatea

Premieră absolută în lumea sexului! Un bărbat român a devenit primul din istorie care și-a pierdut virginitatea, în ciuda faptului că obișnuiește să poarte vestă și pălărie în public. Cum a reușit asta, ne povestește chiar el.

„Nu-mi vine să cred că nimeni nu s-a gândit la această soluție, în atâtea mii de ani de evoluție. A trebuit să vin eu, un român amărât, virgin la 35 de ani, să dau peste cap toate calculele și să dau speranțe tuturor bărbaților cu vestă și pălărie. Nu a fost ușor, probabil e vorba de o sclipire de geniu care vine o dată-n viață. Și a fost atât de simplu. Tot ce a trebuit să fac a fost să-mi dau jos vesta și pălăria. După numai câteva ore, o viață întreagă de virginitate și frustrare s-a dus pe apa sâmbetei”, a explicat Victor R.

Gestul acestuia a dat idei și altor categorii de bărbați pe care vestimentația nefericită i-a menținut virgini până la vârste înaintate, precum cei care poartă maiou, tricou cu guler în V sau doar cu guler, șapca invers sau într-o parte, sau doar șapcă, geci asemănătoare pungilor de gunoi, pantaloni trei sferturi, sandale cu șosete, orice de camuflaj, chică sau păr facial sub formă de cioc.

Scris de Luchian
26 februarie 2015 18:02
Citește mai mult despre: palarie sex vesta virginitate

Alte articole

Vezi mai mult