A trăit degeaba! Un bărbat n-a avut niciodată buzunarul găurit, ca să se scarpine mai bine ”acolo”

Probabil cel mai năpăstuit român trăiește în București și are 36 de ani. Ghinionistul, că altfel nu poate fi numit, a ajuns până la vârsta asta fără să se bucure vreodată de binefacerile unui buzunar găurit. Dar cel mai trist e poate faptul că nici măcar unul din prietenii lui nu i-a spus cum îți poate schimba viața o gaură în buzunar.

A fost nevoie de spiritul de observație al unui medic priceput, care a sesizat fața tristă a pacientului și l-a întrebat, printre altele, dacă a avut vreodată o gaură în buzunarul pantalonilor. Iar răspunsul efectiv l-a șocat: pacientul a spus ”Nu!”. Fără să mai stea pe gânduri, medicul i-a găurit cu foarfeca buzunarul și acum pacientul este numai un zâmbet. Și de mai bine de 3 zile nu și-a mai scos mâna din buzunar.

”Sigur, sunt multe drame în jurul nostru, oameni care n-au casă, oameni cu boli necruțătoare sau chiar persoane care votează cu PSD, dar nimic nu m-a șocat așa de tare ca drama românului de 36 de ani care încă n-a fost blagoslovit cu o gaură în buzunarul pantalonilor”, a oftat, cu ochii aproape în lacrimi, reputatul medic Decebal Popescu, cel care i-a redat bucuria de a trăi bucureșteanului de 36 de ani.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 noiembrie 2016 13:11

Alte articole

Vezi mai mult