A uimit juriul ”Românii au talent” cu aptitudinea ei uluitoare: o femeie căsătorită a tăcut 2 minute

O româncă efectiv și-a spulberat concurența de la ”Românii au talent”! Talentul ei extraordinar i-a dat pe spate atât pe jurați, cât și pe milioanele de telespectatori: timp de 2 minute, românca a stat pe scenă și a tăcut, sub privirile înmărmurite ale celor care o priveau. În mod cert, ea a devenit favorita ediției din acest an a emisiunii ”Românii au talent”.

Deși atât jurații, cât și telespectatorii erau deja cuceriți de concurentă, româncă a plusat în mod incredibil. Imediat după cele 2 minute de tăcere, ea și-a sunat soțul și i-a spus să iasă la bere cu prietenii; ba, mai mult, i-a transmis că poate sta la bere până la ce oră vrea el, pentru că ea e dispusă să stea până la orice oră ca să-l aștepte cu mâncare caldă acasă.

Efectele au fost devastatoare asupra juraților. Andra a plecat din platou de rușine, Mihai Petre a leșinat, fiind nevoie de intervenția medicilor, care l-au pus pe perfuzii, doar Andi Moisescu reușind să îngâne câteva cuvinte: ”Uluitor! Aș vrea ca și soția mea să fie la fel”, după care a început să plângă în hohote.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 aprilie 2014 12:04

Alte articole

Vezi mai mult