A venit frigul! Tot mai mulţi bărbaţi agaţă grase în Control, că ţin de cald

Ne așteaptă o iarnă grea! Măsurile economice anunțate de PSD coroborate cu managmentul PSD vor duce, aproape sigur, la frig și foamete în casele românilor. De aceea românii deștepți, care știu ce urmează au început să meargă tot mai des să agațe în control grase, că ele țin de cald. 

„Toată lumea evită grasele că nu vrei să pară că nu ești în stare să agăți o bunăciune. Dar un bărbat nu trebuie să fie superficial, trebuie să gândească și în profunzime, în viitor. Mergi cu o slăbănoagă acasă, aia-ți rupe frigiderul și nu aduce niciun aport caloric. Pe când, dacă mergi cu o grasă, mai ales la ea acasă, nu doar că ai parte de un sex cald ci și de un mic dejun consistent, cu senvișuri, ciorbă, ceafă de porc cu cartofi prăjiți și o tavă de plăcinte ca desert”, spune Alistar Petrescu, un tânăr bucureștean care merge des în clubul Control din capitală. 

Dealtfel cluburile din capitală au făcut investiții în această vară mărind spațiul interior, scaunele și mesele, astfel încât să încapă și mai multe grase. Ca să le atragă au băgat și produse alimentare la bar, adică „salate” care, de fapt, sunt produse de patiserie, tobă și jumări peste care se pune rucola, să pară că e vorba de mâncare sănătoasă. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 noiembrie 2017 19:48
Citește mai mult despre: agatat control grase

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult