A venit toamna! La ţară se strivesc lămâile cu picioarele goale pentru radler

Din cauza hipsterilor care s-au mutat în ultimii ani la țară un obicei nesănătos și îngrijorător se întâmplă din ce în ce mai des. În loc să strivească strugurii și să facă vin, cum e obiceiul la țară de multe sute de ani, hipsterii strivesc lămâi cu picioarele goale, ca să facă bere radler.

Fac bere artizanală în beci și pe urmă o contaminează cu lămâile alea zdrobite de ei cu picioarele goale“, s-a plâns un țăran care e vecin cu niște hipsteri mutați recent de la București. „Le-am zis și eu de multe ori «Mă, copii, dacă vreți să beți pișat, ziceți-mi și vă dau de la mine, dar nu vă mai bateți joc de bere în halul ăsta», dar degeaba. N-ai cu cine!“

Vecinul hipsterilor se teme că acest obicei nociv, de a pune lămâi zdrobite în bere, ar putea să le distrugă viitorul. „Azi-mâine ne trezim că aruncă lămâi în butoaiele noastre cu struguri și ne nenorocesc toată cultura de vin. O să-i propun domnului primar ca toamna să-i ținem legați în lanțuri la ei în curte, că ăștia nu sunt oameni, nu-i de joacă cu ei“, a spus acesta.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
7 septembrie 2021 16:31
Citește mai mult despre: bere hipsteri radler

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult