După ce au înmugurit în primăvară și au crescut spre vară pentru a înflori pe aproape peste tot, bețivii din centrul vechi din București se apropie de ciclul final al vieții lor, când se îngălbenesc și încep să cadă. „Bețivul se pregătește de hibernare”, explică specialistul în chelnerologie Decebal Popescu.

barbati_bere_fericire.jpg

În perioada sezonului rece bețivii se retrag de pe terase în scorburi și vizuini, unde nu au voie să fumeze. Acolo își petrec lungile nopți de iarnă discutând cu alți membrii ai cetei despre cât de bine era când era cald afară și puteau merge peste tot.

„Populația nu trebuie să se îngrijoreze dacă vede bețivi căzuți pe stradă în aceste zile, este un fenomen normal. Dacă sunt lăsați în pace vor fi duși de vânt sau de un amic mai departe și zona va fi curățată”, promite specialistul Decebal Popescu. Centrul vechi din București este rezervație arheologică și a biosferei, fiind locul cu cei mai mulți bețivi pe metru pătrat din Europa de Est.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 10.09.2017 14:10 Monden

National Cinematografic