Dacă pentru mulți miniștri ai viitorului cabinet Cioloș au părut dificile audierile în comisiile de specialitate, ei bine, ceea ce va urma va fi mult mai greu. Aceștia trebuie audiați și validați și de Tudor Chirilă, cântăreț român care de mai bine de două săptămâni încoace, trimite mesaje devastatoare politicienilor. 

tudor-chirila.jpg

Miniștrii vor fi luați, individual, la discuții unu la unu cu Tudor Chirilă și acesta va evalua dacă se ridică la standardele lui morale, la standardele morale și de competență pe care el le-a stabilit pentru poporul român. Oamenii vor trebuie să fie onești, dar și să aibă un suflet competent și totodată sensibil. 

La finalul audierilor, miniștrii vor trebui să asculte, în picioare, cum Tudor Chirilă le citește un text de-al său de pe blog. Dacă ministrul nu izbucnește în lacrimi sau nu are orice fel de altă reacție emoțională, de revoltă sau iubire, atunci ministrul nu este om și nu va putea fi validat de Parlament. 

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Tuesday, 17.11.2015 13:16 Monden

National Cinematografic