Abstinenţa în şcoli, materie inutilă. Studiile arată că elevele rămân gravide în vacanţe

Altă prostie la Ministerul Educaţiei! Proiectul de predare a abstinenţei sexuale în şcoli e sortit eşecului, aşa cum ştia toată lumea. Studiile arată că elevele rămân gravide în vacanţe, iar orele de abstinenţă sexuală nu pot fi predate, pentru că manualele de coitus interruptus nu sunt gata! În timp ce se caută soluţii, profesorii capitalizează, spunând elevelor că mai au doar câteva zile şi începe abstinenţa, aşa că ar trebui să vină la ore doar în chiloţi.

“Problema e că elevii fac sex mai mult în vacanţe. Dacă urmăriţi, elevele gravide apar în general toamna, după ce s-au întors de la mare, unde îşi petrec vacanţele în compania colegilor, sau chiar a unor domni generoşi, în funcţie de posibilităţi”, explică Victor T, vamaiot.

“Până unde vor merge cu aceste interdicţii fascistoid-ortodoxe? Ăştia sunt în stare să interzică şi fumatul în şcoli, sau sexul între profesori şi elevi. Suntem o ţară europeană. Pentru asta au murit copiii ăia la revoluţie?”, protestează Eugen, elev într-un liceu din Capitală.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult