La scurt timp după ce Poliţia Rutieră a ridicat plăcuţele de înmatriculare cu "MUIEPSD" ale unui român din Suedia, încă un abuz anti-suedez face furori pe internet! De data aceasta, victima este un tânăr de 29 de ani din cartierul Titan, căruia un echipaj de poliţie i-ar fi spart casa şi i-ar fi sustras canapeaua model MÜEPSD, cumpărată recent de la IKEA.

canapeamupsdikea.jpg
"Să-mi dea canapeaua înapoi şi să-mi repare uşa! E vina mea că se cheamă MÜEPSD? Eu am luat-o fiindcă are trei locuri şi e extensibilă", se plânge Decebal Popescu, care a cerut şi despăgubiri pentru cele trei zile şi trei nopţi pe care le-a pierdut asamblând piesa buclucaşă de mobilier.

În ajutorul bucureşteanului au sărit imediat reprezentanţii companiei suedeze, care spun că i-ar fi trimis pe loc o canapea MÜEPSD nou-nouţă, însă aceasta nu se mai fabrică. "Putem să-i oferim însă un set alcătuit dintr-un fotoliu cu masaj DRAGGNÄ şi o măsuţă de cafea SOSUGÅ", a declarat Gustaf Vikingsson, angajat IKEA.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 30.07.2018 15:48 Monden

National Cinematografic