La scurt timp după ce Poliţia Rutieră a ridicat plăcuţele de înmatriculare cu "MUIEPSD" ale unui român din Suedia, încă un abuz anti-suedez face furori pe internet! De data aceasta, victima este un tânăr de 29 de ani din cartierul Titan, căruia un echipaj de poliţie i-ar fi spart casa şi i-ar fi sustras canapeaua model MÜEPSD, cumpărată recent de la IKEA.

canapeamupsdikea.jpg
"Să-mi dea canapeaua înapoi şi să-mi repare uşa! E vina mea că se cheamă MÜEPSD? Eu am luat-o fiindcă are trei locuri şi e extensibilă", se plânge Decebal Popescu, care a cerut şi despăgubiri pentru cele trei zile şi trei nopţi pe care le-a pierdut asamblând piesa buclucaşă de mobilier.

În ajutorul bucureşteanului au sărit imediat reprezentanţii companiei suedeze, care spun că i-ar fi trimis pe loc o canapea MÜEPSD nou-nouţă, însă aceasta nu se mai fabrică. "Putem să-i oferim însă un set alcătuit dintr-un fotoliu cu masaj DRAGGNÄ şi o măsuţă de cafea SOSUGÅ", a declarat Gustaf Vikingsson, angajat IKEA.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Monday, 30.07.2018 13:48 Monden

National Cinematografic