Accident bizar. În Mizil s-au ciocnit 8 mașini, deși în oraș sunt doar 5 mașini

Fenomen inexplicabil în Mizil. Autoritățile au anunțat în această dimineață că în centrul orașului a avut loc un accident în lanț în care au fost implicate opt mașini, toate aparținând localnicilor. Asta în condițiile în care în Mizil există doar cinci mașini înregistrate pe numele localnicilor. Evident, pe internet au început deja să circule mai multe teorii despre straniul eveniment.

Cea mai răspândită și, totodată, cea mai plauzibilă teorie susține că polițiștii pur și simplu au numărat greșit. În sprijinul acestei teorii stă și faptul că abacul poliției din Mizil este la reparat, deci polițiștii au trebuit să numere fără ajutorul lui, condiții în care e de înțeles de ce au numărat greșit.

O altă teorie susține că în accident au fost implicate și căruțe ale localnicilor, iar polițiștii le-au raportat și pe ele drep mașini, ca să le fie mai ușor să întocmească raportul. Nu în ultimul rând, unii consideră că în accident au fost implicate și mașini furate de mizileni din orașele din jur, știut fiind faptul că în localitate jaful este principala îndeletnicire a localnicilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 octombrie 2021 07:10
Citește mai mult despre: accident mizil

Alte articole

Vezi mai mult