Accident de fițe în Mamaia. S-au ciocnit două roabe de șampanie

Serviciul Monden Infotrafic anunță trafic îngreunat în stațiunea Mamaia între cluburile Loft și Nuba în urma unui carambol în care s-au ciocnit două roabe de șampanie. Conducătorul roabei de aur care venea din clubul Nuba nu s-a asigurat la ieșirea din parcare și având vizibilitatea scăzută din cauza mașinilor de teren de neam prost puse ilegal pe trotuar s-a ciocnit cu un chelner în costum de amiral care circula cu viteză cu o roabă de șampanie venind dinspre Loft.

„În urma coliziunii unul din chelneri a suferit udări grave cu șampanie pe 70% din suprafața corpului și a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe de la spitalul Constanța pentru îngrijiri și clisme puternice, să-i scoată șampania din corp. Celălalt a suferi răni ușoare, mai ales de la clienți care l-au lovit cu tăiețeii de piscină în cap drept răzbunare”, a declarat chestorul Mircea Bucur, aflat și el la băut la unul din cluburi alături de mai mulți traficanți de droguri, un proxenet și patru curve.

Agenții de poliție deplasați la fața locului au lins trotuarul cu atenție ridicând capul doar ca să întrebe pe interlopul local „e bine șefu, e lucios, e cum îți place ție?”. Niciunul din șoferi nu avea asigurare pe transport și au fost amendați fiecare cu câte 50 de lei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

5 septembrie 2021 14:00
Citește mai mult despre: club fite loft mamaia nuba roaba sampanie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult