Accident de muncă! Un muncitor a înțepat cu lama excavatorului petul de bere al colegului

Accident teribil de muncă pe un șantier bucureștean. Un muncitor neatent care manevra un excavator a lovit din plin un pet de bere al unui coleg și l-a spart. Și cum un necaz nu vine niciodată singurul, petul de bere era plin, deci s-au irosit nu mai puțin de 3 litri de lichid prețios.

Imediat, la fața locului au ajuns cei de la Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC), ca să identifice cauzele care au dus la această tragedie. Chiar dacă, la o primă vedere, vinovat pare muncitorul care a manevrat excavatorul, lucrurile nu stau deloc așa.

„Conform normelor de protecția muncii, petul de bere trebuia semnalizat cu un triunghi reflectorizant, astfel încât ceilalți muncitori să știe să manevreze utilajele cu mare grijă în preajma lui. Or acest lucru nu s-a întâmplat, deci vinovat este chiar muncitorul cu petul de bere. Deci nu doar că a rămas fără bere, dar a fost și amendat pentru încălcarea prevederilor legale“, a explicat un inspector ISC.

„Bine, totuși, că n-a fost bere la sticlă, că atunci aveam și cioburi și era mult mai gravă situația“, a adăugat inspectorul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
18 mai 2023 11:01
Citește mai mult despre: bere muncitor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult