Nici n-a început bine weekendul şi primul accident teribil a zguduit Valea Prahovei! Unui şofer care gonea spre Buşteni cu o urgenţă i-a explodat borcanul cu muştar aflat pe scaunul din dreapta.

exploziemustar.jpg

În urma deflagraţiei, parbrizul i s-a umplut cu o substanţă vâscoasă, galbenă, fapt care a dus la pierderea controlului asupra volanului şi oprirea într-un şanţ, moment în care două caserole cu carne de mici au fost proiectate pe geam şi au aterizat pe iarbă cu faţa în jos, umplându-se de furnici şi alţi gărgăuni.

"N-am mai văzut aşa o tragedie de când mă ştiu. Cred că s-au pierdut 40 de mici. Erau şi de-ăia buni, vită-oaie. Dumnezeu îi ia mereu pe cei mai buni", oftează un localnic care a ajutat la greblarea cărnii de mici din micul petic de iarbă.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar cel puţin patru vor mânca Fornetti la picnic în această după-amiază, transmit poliţiştii sosiţi la faţa locului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 10.07.2020 11:17 Monden

National Cinematografic