Accident în Poiană! Un tânăr a căzut de la 17 m după ce un pensionar l-a ridicat de pe telescaun

Pentru că au beneficiat de măriri de pensii în acest an, în Poiana Brașov sunt în această minivacanță mai mulți pensionari decât tineri. Și nu doar că tinerii sunt surclasați numeric de pensionari, dar sunt și efectiv hărțuiți de aceștia.

De exemplu, un pensionar – obișnuit probabil cu gratuitatea din București – nu doar că s-a urcat fără bilet pe telescaun, dar l-a și ridicat pe tânărul de lângă el pe la mijlocul traseului, acesta din urmă căzând în cap de la aproximativ 17 metri.

Și, evident, tot pensionarul a fost cel revoltat. ”Tânărul acela e un nesimțiti, deși a văzut că stau cu căruciorul de cumpărături în brațe, nu s-a ridicat de pe telescaun, să-mi facă loc pentru cărucior. Așa că l-am ridicat eu, dacă am văzut că e prost-crescut”, sună varianta pensionarului.

Turiștii se plâng că telescaunul e plin de pensionari, care urcă fără skiuri până sus pe pârtie, doar ”ca să vadă ce se dă”. ”Fiecare pensionar urcă de câte 3-4 ori până să se convingă că nu se dă nimic gratis sus pe pârtie și țin telescaunul ocupat, din cauza lor așteptăm cu orele să prindem un loc”, s-a plâns un turist.

Scris de Calin
2 decembrie 2017 13:12
Citește mai mult despre: pensionar Poiana Braşov ski telescaun

Alte articole

Vezi mai mult