Accident oribil în Capitală. S-au ciocnit 2 taxiuri, au fost distruse 1740 de icoane

Apocalipsă rutieră! Două taxiuri încărcate cu icoane s-au ciocnit în Bucureşti. Ambii taximetrişti se grăbeau să ajungă la Otopeni, să ţepuiască un grup de turişti proaspăt sosiţi. La faţa locului poliţiştii au găsit o mare de icoane, şi bucăţi de moaşte împrăştiate peste tot. Medicii de pe ambulanţă n-au putut face nimic pentru icoane, fiind chemaţi câţiva preoţi. Aceştia au cerut bani de la martorii oculari, au ridicat icoanele şi au plecat.

“Atenţie, circulaţia în zonă e închisă, pentru că mai toate icoanele au lăcrimat de durere şi carosabilul e foarte umed. Mai multe persoane care treceau prin zonă au fost vindecate de diverse boli. Şoferii implicaţi în accident au scăpat fără nicio zgârietură, dar am intervenit rapid şi i-am bătut bine, împreună cu colegii de la Rutieră, pentru că asta merită toţi taximetriştii”, explică, Decebal Popescu, criminalistul care a preluat cazul.

Anual în România sunt dispar în accidente auto zeci de mii de icoane, cea mai frecventă cauză fiind nesimţirea şoferului. Aceştia nu adaptează viteza, conduc beţi, drogaţi, sau se uită la filme, punând în pericol icoane nevinovate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
17 septembrie 2015 16:09
Citește mai mult despre: accident icoane taxi

Alte articole

Vezi mai mult