Accident teribil de trotinetă la Bucureşti: cei doi hipsteri implicaţi, găsiţi într-o baltă de smoothie

Imagini halucinante azi pe Calea Victoriei din Capitală! Un vitezoman pe trotinetă a intrat pe banda opusă și s-a izbit frontal de un alt hipster, care circula perfect regulamentar. Coliziunea a fost atât de puternică încât celor doi hipsteri li s-au spart borcanele din traiste, umplând asfaltul cu un smoothie de un roșu intens.

”Prima dată am crezut că ăla e sânge, m-am speriat teribil”, povestește un martor. ”Dar până la urmă m-am liniștit, am aflat că era doar un smoothie pe bază de sfeclă roșie, deci nici urmă de sânge. Hipsterii au stat minute bune întinși pe asfalt, dar asta probabil din cauza șocului că și-au pierdut borcanele de smoothie, nu pentru că-i durea ceva.”

Salvarea a venit de la un al treilea hipster pe trotinetă care a trecut prin zonă. Acesta a scos niște frunze de varză kale din traistă și le-a plimbat pe la nasul celor doi accidentați, care și-au revenit imediat. Însă cum o faptă bună nu rămâne nepedepsită, cel de-al treilea hipster s-a împiedicat de trotinetă, a căzut și și-a spart și el borcanul cu smoothie, moment în care efectiv a izbucnit în lacrimi.

Scris de Calin
10 noiembrie 2017 16:11
Citește mai mult despre: hipster

Alte articole

Vezi mai mult