Activistul Nea Costel combate vehement încălzirea globală a berii: “How dare you?!”

Discurs istoric alui lui Nea Costel, activist, la ONU. Nea Costel, care a atras atenţia întregii lumi asupra încălzirii globale a berii, a călătorit cu o navă cargo plină cu bere până în America, pentru a bate obrazul autorităţilor pentru nepăsarea lor faţă de berea tot mai caldă: “How dare you?!”, a rostit Nea Costel în faţa delegaţilor întregii lumi.

Acuzaţii şi maşinaţiuni contra lui Nea Costel, activist, există cu duiumul. Începând cu aceea că vaporul cu bere ar fi ajuns gol în portul New York. Nea Costel spune că berea s-a evaporat din cauza temperaturii crescute.

“N-am luat avionul ca să nu poluez şi pentru că în avion se ştie că berea nu e niciodată rece. Şi aşa îmi mulţumiţi? How dare you?!”, a mai spus indignat cunoscutul drojdier şi activis român care îşi face veacul la un birt din zona străzii Zizin, de pe lângă Mall Vitan.

După discursul despre încălzirea berii, Nea Costel a lăudat Berea TNR: “Spre deosebire de alte beri, berea TNR e mereu rece, dacă o ţii cât trebuie la frigider şi frigiderul e în priză, iar priza e alimentată cu curent electric la tensiunea potrivită”, a spus Nea Costel.

Scris de TNR
5 martie 2020 17:03
Citește mai mult despre: berea TNR

Alte articole

Vezi mai mult