Actorul Mickey Rourke a atacat-o pe Loredana cu papucul, crezând că e strigoi

Incident îngrozitor la Oradea. Pe platourile de filmare ale filmului 21 de Rubine s-a întâmplat o nefăcută, în sensul că actorul american Mickey Rourke a atacat-o pe Loredana Groza, colega de filmări, cu un papuc, după ce a crezut că e un strigoi care vrea să-l atace.

Mickey era deja puțin anxios după ce auzise că Oradea e în Transilvania. Vorbise deja despre vampiri, moroi și strigoi. În momentul în care Loredana a intrat în cabina lui, pe înserat, Mickey s-a speriat foarte rău, și-a scos papucul și a alungat-o cu câteva lovituri, în timp ce pronunța ”Puterea lui Christos îți comandă!”, așa cum văzuse el în filmul Exorcistul.

Actorul a urmărit-o pe Loredana cu un crucifix, intenționând să o salveze de demonul care o poseda, schimonosindu-i fața. Nici după ce i s-a spus că nu e vorba de un strigoi, ci de fosta cântăreață româncă, Mickey Rourke nu s-a lăsat convins: ”Pe întunericul ăla am crezul că e Dracula”, spune Mickey Rourke, care își pregătise țărușul și o funie de usturoi, ca s-o anihileze pe cumplita făptură diavolească.

Scris de Ionut
6 martie 2023 15:03
Citește mai mult despre: actor film loredana Mickey Rourke strigoi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult