Acum e sigur mort! Numele lui Jon Snow apare pe o listă electorală în Teleorman

Moartea îndrăgitului personaj Jon Snow în serialul Games of Thrones a stârnit multă mâhnire printre fanii acestuia și imediat au început să apară tot felul de supoziții care de care mai năstrușnice, care să dea de înțeles că nu este mort de-a binelea. Din păcate, o fotografie devenită virală pe rețelele sociale dovedește fără putință de tăgadă că acesta este 100% mort.

Numele lui Jon Snow apare pe o listă electorală din Teleorman, în cel puțin 4 circumscripții electorale. O astfel de dovadă este mai sigură decât un certificat de deces. „În mod normal un om viu nu are de ce să apară pe liste electorale, că există riscul să gândească cu capul lui și să voteze cu cine nu trebuie”, spune președintele Biroului Electoral Județean Teleorman, Liviu Vasilică.

O ipoteză pentru apariția lui Jon Snow în Teleorman este că s-a warguit în câinele lui credincios, iar acesta a fost prins de hingheri și aruncat la margine de București, să nu mai protesteze iubitorii de animale că sunt omorâți câinii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
17 iunie 2015 14:06

Alte articole

Vezi mai mult