Acum totul depinde de Pro TV! Dacă dă Singur Acasă sâmbătă la 20:00, nu mai vine nimeni la protest

Ca de fiecare dată în momentele istorice din ultima vreme, șansa noastră ca popor să în mâinile mașinii de propagandă a Pro Tv. Dacă mai există un singur patriot în in instutuția aia, un producător, un responsabil de tură care iubește această țară, ei bine, acel patriot va trebui să pună caseta cu Singur Acasă sâmbătă la ora 20:00.

„În general, adulții cu creier nu se uită la televizor, dar oamenii care vor veni sâmbătă în Piața Victoriei nu se încadrează în această categorie. Sunt, mai degrabă, genul ăla de adulți care uită de azi pe mâine, de-aia votează în continuare partidul care-i ține săraci și se uită cu nesaț în fiecare an la același film pe ProTv. De-aia un astfel de film ar face ravagii printre zombii aceia”, a opinat un cunoscut analist media. 

Acesta spune că rezultate relativ similare s-ar obține și dacă s-ar da un episod din Las Fierbinți, ăla cu discursul lacrimogen al lui Celentano de ziua României, sau cel cu discursul lacrimogen al Stelei Popescu despre învățământ sau chiar monologul lacrimogen și cretin al Aspirinei, care o fi mai viral. O altă variantă ar fi să anunțe Andreea Esca un număr de strip-tease după știri, adică să-și dea jos în direct sacoul ăla roșu pe care-l știe toată lumea. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 iunie 2018 16:22
Citește mai mult despre: miting psd pro tv Singur Acasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult