Acum văd și ele cum e! Mii de femei își așteaptă bărbații în fața unui târg de bere

Năpăstuiții care își așteaptă partenerele cu orele în fața magazinelor din mall au, în sfârșit, o bună ocazie de a se răzbuna. În perioada 3-16 iulie în toate magazinele Auchan vor fi deschise târguri de bere, prilej numai bun de a da năvala și a lăsa partenera să te aștepte ea pe tine, nu invers.

În fața unui astfel târg de bere deja e plin de femei cu răbdarea la limită, care nu înțeleg de ce bărbații lor petrec atât de mult timp printre rafturile cu bere. Probabil nu știu că la un astfel de târg sunt peste 250 de sortimente de bere, iar pentru bărbați degustarea unei beri noi e un gest infinit mai înălțător decât probarea unei rochii pentru o femeie. Numai să privești și să citești eticheta de la 250 de beri îți ia o groază de timp.  

Bărbații, în schimb, sunt în culmea fericirii. Unii dintre ei mai ies din când în când cu câte-o bere și-și întreabă soția dacă le stă bine cu ea în mână sau dacă se asortează eticheta berii cu tricoul. Unii chiar merg mai departe și își întreabă soțiile dacă berile testate nu cumva îi fac să pară c-ar avea burta mare. După care se reîntorc în incinta târgului de bere, de unde nimeni nu știe când vor ieși.

Dacă vrei și tu să-ți surprizi partenera cu o așteptare, du-te la Auchan, unde te invităm să testezi diversitatea (peste 250 de sortimente, din toate tipurile de bere, dintre care nu mai puțin de 67 beri distincte artizanale, 54 românești și 13 de import, dar și bere trapistă, cu concentrație mare de alcool) și experiența pe care o oferă Târgul de Bere de la Auchan, ajuns anul acesta la cea de-a 10-a ediție.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

3 iulie 2019 12:50
Citește mai mult despre: bere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult