Acuzată că a rupt un lift, Viorica de la Clejani se apără: Eu nu am încăput niciodată într-un lift

Viorica de la Clejani, cunoscută cântăreaţă a ceea ce pare a fi un fel de muzică, se află în centrul unui nou scandal legat de proporţiile ei pantagruelice. Aceasta este acuzată de administratorul blocului în care locuieşte că ar fi distrus complet singurul lift al clădirii, după ce s-a urcat în el, deşi limita maximă de greutate admisă este de 400 de kilograme.

Cântăreaţa spune că nu este vinovată, deşi recunoaşte că a încercat să-l folosească. “Am vrut să mă urc în lift, în ziua în care m-am mutat, că eram după o dietă şi ajunsesem la 550 de kilograme, am zis că poate rezistă. Dar, deşi soţul şi fiică-mea m-au împins cu toată forţa, abia am reuşit să strecor o mână, dar şi aia abia până la cot”, se scuză Viorica.

Mai mult, aceasta spune că nu s-a urcat niciodată într-un lift. “Eu încă de mică m-am obişnuit să folosesc macaraua, pentru că nu am găsit niciodată un lift în care să încap cu totul, iar majoritatea scărilor sunt construite din materiale şubrede, precum betonul armat”, spune artista.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
23 februarie 2014 08:02

Alte articole

Vezi mai mult