Adaptare firească: pentru că zăpada s-a cam topit, Gâdea şi Badea fac „îngeraşi” în căcat

Temperaturile crescute şi soarele primăvăratic din ultimele zile n-au învins spiritul ludic al românilor, mai ales al celor mai tembeli. Înnebuniţi după „îngeraşii” în zăpadă, Mihai Gâdea şi Mircea Badea au ignorat interdicţia prin care Dana Grecu nu-i lasă să se joace cu mâncarea, înlocuind troienele cu mormane de căcat. Aşa că, de câteva zile, curtea Antenei 3 e animată de chiotele fericite ale celor doi, care se întrec în a face, pe rând, cel mai mare, moale sau antibăsist „îngeraş”.

„De fapt, nouă aşa ne place cel mai mult să-i facem. Zăpada era doar de conjunctură, eram forţaţi s-o folosim pentru că, băsistă fiind, acoperise cu un tupeu incredibil materia noastră preferată pentru îngeraşi. Acum am revenit la normal, nu ne mai îngheaţă mânuţele când dăm din „aripi” şi nici nu ni se mai lipeşte limba când ne prefacem că mâncăm îngheţată de cacao”, s-a lăudat Gâdea unor apropiaţi. Aceştia, încântaţi că şefului Antenei 3 i-a revenit maroneaţa în obrăjori, l-au îndemnat să nu fie egoist, ci să împărtăşească bucuria şi cu mai marii săi.

Astfel, într-o nouă campanie marca Antena 3, Gâdea şi Badea i-au făcut o surpriză stăpânului lor, pentru a-i mai îndulci şederea la închisoare. Ei au descărcat mai multe basculante cu cel mai pur căcat, din rezerva privată a lui Gâdea, chiar sub fereastra celulei lui Voiculescu, decişi să-i ofere un spectacol de suflet. Din start, iniţiativa părea sortită eşecului, întrucât Badea n-a mai avut răbdare şi s-a repezit să mănânce sursa îngeraşilor. Totuşi, în final el a reuşit nu doar să se stăpânească, ci chiar să ofere o adevărată frescă maro, însoţită şi de caligrafierea cu limba a mesajului „Antena 3 este aici”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Harald
16 aprilie 2015 14:04

Alte articole

Vezi mai mult