Adevărat a-nviat! Jon Snow s-a ridicat din morţi, cu moartea pe moarte călcând!

Ăsta da Paște! Cu 24 de ore mai târziu decât se estima, Jon Snow a înviat din morți, cu moartea pe moarte călcând, și Umblătorilor Albi viață dăruindu-le. Toți creștinii iubitori de Game of Thrones și-au dat unii altora vestea cea buna, ciocnindu-se în spoilere pe Facebook.

”Este cea mai sfântă sărbătoare și mulțumim Preacuratei Melisandre care i-a dat iar viață imaculatului Jon Snow, ucis în chinuri de dușmanii săi, după ce a fost trădat chiar de apostolii săi din Night`s Watch, care în loc să apere zidul de demoni, l-au prins și ucis pe cel ce i-a ocrotit”, explică Tyrion Lannister, expert în teologie și curve, băutor de vin și atotștiutor.

”A fost cea mai frumoasă Înviere la care am fost până acum în viața mea. În primul rând că n-a trebuit să mă duc în frig, să țin o lumânare în mână înghesuit de tot felul de săraci împuțiți. Am stat frumos acasă, am văzut Învierea lui Jon Snow în direct. Și nici n-am fost obligat să văd popii ăia scârboși, ahtiați după aur și bani. În schimb, am văzut țâțe. Asta înseamnă religie, nu porcăria aia de la ortodocși”, a declarat Marian Coltea, fan Game of Thrones.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 mai 2016 11:13
Citește mai mult despre: Game of Thrones Inviere jon snow Paste

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult