Încă un ciubuc pentru Daniel, hulpavul de bani. Patriarhul și-a vândut azi locul la coadă la Moaștele Sf. Dumitru, ocrotitorul Bucureștilor. Locul, destul de avansat, la doar 30 de minute de raclă, a fost cumpărat de o enoriașă de 85 de ani, venită din provincie, contra sumei de 900 RON.patriarhul_daniel_banul_sfant.jpg

”Patriarhia se gândește la cei nevoiași și face eforturi continue pentru a-i apropia de cele sfinte, iar prețul plătit ni se pare unul mic, față de nevoile mari ale Bisericii”, a spus Patriarhul Daniel. Se pare că prețul a fost atât de mic, că Patriarhul a mai vândut de 20 de ori locul la moaște, ca să-i apropie pe credincioși de moaște și ca să-și facă suma.

Modestia Patriarhului s-a văzut când s-a băgat în față să pupe moaștele, apoi s-a așezat peste raclă și a cerut câte 200 de lei fiecărui pelerin, ca să-i facă loc să pupe și el pe Sf. Dumitru. Celor care refuzau să scoată banii, Patriarhul le spunea pur și simplu: ”Atunci n-aveți decât să mă pupați pe mine în cur”, spun martorii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 29.10.2017 09:30 Monden

National Cinematografic