Încă un ciubuc pentru Daniel, hulpavul de bani. Patriarhul și-a vândut azi locul la coadă la Moaștele Sf. Dumitru, ocrotitorul Bucureștilor. Locul, destul de avansat, la doar 30 de minute de raclă, a fost cumpărat de o enoriașă de 85 de ani, venită din provincie, contra sumei de 900 RON.patriarhul_daniel_banul_sfant.jpg

”Patriarhia se gândește la cei nevoiași și face eforturi continue pentru a-i apropia de cele sfinte, iar prețul plătit ni se pare unul mic, față de nevoile mari ale Bisericii”, a spus Patriarhul Daniel. Se pare că prețul a fost atât de mic, că Patriarhul a mai vândut de 20 de ori locul la moaște, ca să-i apropie pe credincioși de moaște și ca să-și facă suma.

Modestia Patriarhului s-a văzut când s-a băgat în față să pupe moaștele, apoi s-a așezat peste raclă și a cerut câte 200 de lei fiecărui pelerin, ca să-i facă loc să pupe și el pe Sf. Dumitru. Celor care refuzau să scoată banii, Patriarhul le spunea pur și simplu: ”Atunci n-aveți decât să mă pupați pe mine în cur”, spun martorii.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Sunday, 29.10.2017 06:30 Monden

National Cinematografic