Adevărata dezbatere! 70.000 de beţivi se vor certa azi pe alegeri în Centrul Vechi

Cotcodăceala cu trei ameţiţi de la Europa FM n-a convins pe nimeni, dar staţi să vedeţi ce urmează! Bucureştiul se pregăteşte intens pentru adevărata dezbatere, cea care va avea loc în această seară.

Peste 70.000 de beţivi de toate culorile şi-au dat întâlnire în barurile din Centrul Istoric, unde vor dezbate intens care candidat e cel mai potrivit, până când alcoolul le va contopi vocile într-un horcăit general.

„Avem fani Iohannis, care vorbesc lent şi împleticit după prima bere. Avem susţinători ai lui Paleologu, care inventează citate din filosofi antici când se pilesc. Avem fani Barna, care nu reuşesc să agaţe nimic. Ai lui Cumpănaşu devin isterici şi scot mitraliera. Unu’ probabil votează John Ion Banu, că deja nu mai ştie să vorbească româneşte. Alegătorii lui Dăncilă, al căror creier a fost complet devastat de băutură. Chiar şi singurul susţinător al lui Ninel Peia, care sigur o să dispară înainte să vină nota. Tot spectrul politic e reprezentat aici”, spune Marcel Ciobagu, patronul unei spelunci de pe Lipscani.

Ca de obicei, câştigătorul dezbaterii va fi cel care încă poate să lege o frază la patru dimineaţa. Pentru că, probabil, a băut mai puţin, aceasta va avea şi sarcina de a-i duce acasă cu maşina pe toţi cei 70.000 de învinşi, adaugă organizatorii dezbaterii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 noiembrie 2019 18:11
Citește mai mult despre: betivi

Alte articole

Vezi mai mult